BD or UHD no longer work

Please post here for issues related to Blu-ray discs
Billycar11
Posts: 2061
Joined: Sun Aug 24, 2014 5:49 am

Re: BD or UHD no longer work

Post by Billycar11 »

mldardy wrote:
Mon Jan 13, 2020 6:08 am
I know it's the drive because I've tried to burn about 20 UHD's and almost all of them have failed at some point

If you want to continue to tell me that you test all of your drives fine but please don't tell they work perfectly because they obviously don't.
20 is definitely enough to call it defective if they are in new and cleaned condition email your seller for a return or refund with proof of the errors. im sure they will help you out.

how would you know you didn't buy one of mine

all the drives i send out get no read errors on known good test disks of each UHD type BD-66 and BD-100.

i get lots of bad drives but they are not sold im probably around 50+ defective i stopped counting a few months ago and that's out of about 300 sold so a 20-25% failure rate overall but again i dont sell those they get exchanged.
Buy a UHD drive from the guide and how to video maker: https://www.makemkv.com/forum/viewtopic ... 20&t=17831
UHD Drives Guide: https://www.makemkv.com/forum/viewtopic ... 16&t=19634
Auto flash kit $25 Email me for one Billycar5924@gmail.com
hunesco
Posts: 3
Joined: Fri Nov 12, 2021 3:32 pm

Re: BD or UHD no longer work

Post by hunesco »

I bought an LG BU40N drive and so far it's working normally, I haven't applied any patch to work with UHD disks because so far I don't have any, my problem is that I have a couple of disks (Blu-rays) that I can't copy to my PC, an error always happens at the beginning of the process. I use the drive connected via USB cables. I am attaching the log for possible analysis. Looks like the same problem here, maybe I get another reply xD - viewtopic.php?p=83287#p83287

Thanks in advance.
Attachments
log.txt
(103.07 KiB) Downloaded 1 time
log.txt
(105.28 KiB) Not downloaded yet
dcoke22
Posts: 859
Joined: Wed Jul 22, 2020 11:25 pm

Re: BD or UHD no longer work

Post by dcoke22 »

From the first log:

Code: Select all

Debug log started at Thu Jan 13 23:18:21 2022 , written by MakeMKV v1.16.5 win(x64-release)
001005:0000 MakeMKV v1.16.5 win(x64-release) Iniciado
Using 262272KB for read cache.
Network access is ENABLED, CURL version 7.72.0/Schannel/1.41.0 (x86_64-pc-win32) , proxy server not set.
WinCdArb=v1.2.0_tiny win(x64-release)
No  SDF v07f: ELBY_CLONEDRIVE_1.4
DEBUG: Code 3 at kx/mIn.tna?p(7TlCFJMk\o%:29395310
SDF id v07f: ELBY_CLONEDRIVE_1.4
No  SDF v07f: HL-DT-ST_BD-RE_BU40N_CBT2_211607261941_N607HN000236
DEBUG: Code 0 at B/8ly-CyD^yX5Iu:<:121264142
DEBUG: Code 0 at FCX0qMEkxy~zx6FI:213136769
No  SDF v07f: HL-DT-ST_BD-RE_BU40N_CBT2_211607261941_N607HN000236
DEBUG: Code 3 at kx/mIn.tna?p(7TlCFJMk\o%:29395310
SDF id v07f: HL-DT-ST_BD-RE_BU40N_CBT2_211607261941_N607HN000236
005072:0000 Efetuando backup do disco na pasta "file://G:/MAGIC_MIKE"
DEBUG: Code 3221225653 at 8el9f;_>,M$e/Q/.:213130559
DEBUG: Code 3221225629 at 8el9f;_>,M$e/Q/.:213130559
DEBUG: Code 3221225629 at 8el9f;_>,M$e/Q/.:213130559
DEBUG: Code 3221225629 at 8el9f;_>,M$e/Q/.:213130559
DEBUG: Code 3221225629 at 8el9f;_>,M$e/Q/.:213130559
DEBUG: Code 3221225629 at |v@gGwTzroP3Y(T6Kw:29395195
DEBUG: Code 3221225629 at |v@gGwTzroP3Y(T6Kw:29393792
002003:0000 O erro 'Erro Sistema Operacional - STATUS_DEVICE_NOT_CONNECTED' ocorreu enquanto lendo 'BD-RE HL-DT-ST BD-RE BU40N CBT2 N607HN000236' no deslocamento '1114112'
DEBUG: Code 3221225629 at 8el9f;_>,M$e/Q/.:213130559
DEBUG: Code 3221225629 at 8el9f;_>,M$e/Q/.:213130559
DEBUG: Code 3221225629 at 8el9f;_>,M$e/Q/.:213130559
DEBUG: Code 3221225629 at 8el9f;_>,M$e/Q/.:213130559
DEBUG: Code 3221225629 at 8el9f;_>,M$e/Q/.:213130559
DEBUG: Code 3221225629 at |v@gGwTzroP3Y(T6Kw:29395195
DEBUG: Code 3221225629 at |v@gGwTzroP3Y(T6Kw:29393792
002003:0000 O erro 'Erro Sistema Operacional - STATUS_DEVICE_NOT_CONNECTED' ocorreu enquanto lendo 'BD-RE HL-DT-ST BD-RE BU40N CBT2 N607HN000236' no deslocamento '1114112'
DEBUG: Code 3221225629 at 8el9f;_>,M$e/Q/.:213130559
DEBUG: Code 3221225629 at 8el9f;_>,M$e/Q/.:213130559
DEBUG: Code 3221225629 at 8el9f;_>,M$e/Q/.:213130559
DEBUG: Code 3221225629 at 8el9f;_>,M$e/Q/.:213130559
DEBUG: Code 3221225629 at 8el9f;_>,M$e/Q/.:213130559
DEBUG: Code 3221225629 at |v@gGwTzroP3Y(T6Kw:29395195
DEBUG: Code 3221225629 at |v@gGwTzroP3Y(T6Kw:29393792
002003:0000 O erro 'Erro Sistema Operacional - STATUS_DEVICE_NOT_CONNECTED' ocorreu enquanto lendo 'BD-RE HL-DT-ST BD-RE BU40N CBT2 N607HN000236' no deslocamento '5636096'
DEBUG: Code 3221225629 at 8el9f;_>,M$e/Q/.:213130559
DEBUG: Code 3221225629 at 8el9f;_>,M$e/Q/.:213130559
DEBUG: Code 3221225629 at 8el9f;_>,M$e/Q/.:213130559
DEBUG: Code 3221225629 at 8el9f;_>,M$e/Q/.:213130559
DEBUG: Code 3221225629 at 8el9f;_>,M$e/Q/.:213130559
DEBUG: Code 3221225629 at |v@gGwTzroP3Y(T6Kw:29395195
DEBUG: Code 3221225629 at |v@gGwTzroP3Y(T6Kw:29393792
002003:0000 O erro 'Erro Sistema Operacional - STATUS_DEVICE_NOT_CONNECTED' ocorreu enquanto lendo 'BD-RE HL-DT-ST BD-RE BU40N CBT2 N607HN000236' no deslocamento '5699584'
DEBUG: Code 0 at WCCS9^T$7a>>U2T:121262509
DEBUG: Code 0 at WCCS9^T$7a>>U2T:213129846
DEBUG: Code 0 at WCCS9^T$7a>>U2T:121263567
DEBUG: Code 2147483648 at W*;d/f1]i)<B5EJP:121264625
002004:0000 O erro 'Erro Sistema Operacional - O dispositivo não existe' ocorreu enquanto obtendo o comando SCSI 4602010D0..010 ao dispositivo 'SPTI:\Device\CdRom1'
DEBUG: Code 0 at #:'-Gd^FRDq~O@:2Z=:29393723
002004:0000 O erro 'Erro Sistema Operacional - O dispositivo não existe' ocorreu enquanto obtendo o comando SCSI A30..0020..03F ao dispositivo 'SPTI:\Device\CdRom1'
DEBUG: Code 0 at v/79B2&2&>5Y>W)/}:213130766
DEBUG: Code 0 at #:'-Gd^FRDq~O@:2Z=:29395195
002004:0000 O erro 'Erro Sistema Operacional - O dispositivo não existe' ocorreu enquanto obtendo o comando SCSI A40..0020..03F ao dispositivo 'SPTI:\Device\CdRom1'
DEBUG: Code 0 at v/79B2&2&>5Y>W)/}:213130306
DEBUG: Code 0 at #:'-Gd^FRDq~O@:2Z=:121263475
002004:0000 O erro 'Erro Sistema Operacional - O dispositivo não existe' ocorreu enquanto obtendo o comando SCSI A30..0020..07F ao dispositivo 'SPTI:\Device\CdRom1'
…
Seems like your drive isn't getting enough power. Are you using both USB cables? Are they both connected directly to your computer or to a powered USB hub?
hunesco
Posts: 3
Joined: Fri Nov 12, 2021 3:32 pm

Re: BD or UHD no longer work

Post by hunesco »

Yep, both usb connected directly in motherboard, I will check with back usb ports, maybe I have better lucky.
Thanks for reply <3
Post Reply